Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια και Σεβίλλη θέλουν Μπογέ!

Μπογέ: «Τρελαίνει» κόσμο με την Ελτσε και ετοιμάζεται για κλήση από την Εθνική Αργεντινής
Photo Credits: INTIME

Ο Λούκας Μπογέ αρέσει σε πολλές ισπανικές ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Λούκας Μπογέ αρέσει σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια και Σεβίλλη.

Ο Μπογέ ανήκει στην Έλτσε και κάνει πολύ καλή σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν, με αποτέλεσμα να έχει κληθεί και στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Και δεν είναι μόνο αυτό… Τρεις κορυφαίες ομάδες της La Liga φαίνεται να τον έχουν στα ραντάρ τους με τον ίδιο να δηλώνει πως «δεν σκέφτομαι τίποτα αυτή τη στιγμή, αλλά το μόνο που με νοιάζει είναι να βελτιώνομαι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Estadiodeportivo», ο επιθετικός της Έλτσε έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων υψηλού επιπέδου όπως η Σεβίλλη, η Ατλέτικο και η Βαλένθια, ενώ έχει συνδεθεί και με την Μπαρτσελόνα μόλις τον περασμένο Γενάρη.

Με συμβόλαιο σε ισχύ έως το 2024 και χρηματιστηριακή αξία (σύμφωνα με το Transfermarkt) 15 εκατ. ευρώ, η ρήτρα τερματισμού του συμβολαίου του Αργεντινού επιθετικού με την Έλτσε είναι στα 25 εκατ. ευρώ και το καλοκαίρι προμηνύεται καυτό.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X