«Σπόρτινγκ και Φιορεντίνα θέλουν Μπακασέτα»

Μπακασέτας: Μένει εκτός για τρεις εβδομάδες
Photo Credits: INTIME

Στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ο Τάσος Μπακασέτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας κάνει μια τρομερή σεζόν στην Τράμπζονσπορ και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα η Σπόρτινγκ συνεχίζει να ασχολείται με την περίπτωση του Έλληνα άσου, ωστόσο είναι δεδομένο πως σε καμία περίπτωση δεν δίνει το συμβόλαιο που γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ αρέσει πολύ και στη Φιορεντίνα. Οι «βιόλα», σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Τούρκων, έχει τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή σε αρκετά ματς της SuperLig και δεν αποκλείεται να ασχοληθεί με την περίπτωσή του.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπακασέτας έχει βρεθεί στο… ραντάρ της Φιορεντίνα. Βρισκόταν στην ατζέντα της και τη σεζόν 2020-21, ωστόσο τότε δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση του.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως πριν από λίγες ώρες ο ατζέντης του παίκτη, Χρήστος Δημητριάδης μιλώντας για τα μεταγραφικά σενάρια υποστήριξε πως «Η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με κανένα σύλλογο. Ο Μπακασέτας δεν σκέφτεται τη μεταγραφή αυτή τη στιγμή».

AEK Τalk 13/5/24 -Στ. Καζαντζόγλου | enwsi.gr
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X