ΑΕΚ: Ερχεται στην Ελλάδα ο Αλμέιδα!

ΑΕΚ: Ερχεται στην Ελλάδα ο Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Σε μεγάλο φαβορί για ν’ αναλάβει την ΑΕΚ έχει μετατραπεί ο Ματίας Αλμέιδα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ελλάδα θα ταξιδέψει τη Μ. Τετάρτη ο Ματίας Αλμέιδα για να συζητήσει άμεσα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Οπως αναφέραμε νωρίτερα η περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα, είναι εκείνη που μοιάζει ξεκάθαρο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Μία περίπτωση που δουλευόταν καιρό πριν αλλά, δεν είχε μείνει ελεύθερος από την Σαν Χοσέ. Αυτό συνέβη χθες (18/05) κι επισήμως, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος τουλάχιστον των καθοριστικών επαφών-διαπραγματεύσεων για τη συνεργασία των δύο πλευρών, αλλά και της επικείμενης άφιξης του στην πατρίδα μας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Gazzetta, ο Αλμέιδα έχει προγραμματισμένο ταξίδι για Αθήνα. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να βρίσκεται στην ελληνική πρωτεύουσα το μεσημέρι της Τετάρτης (20/04) από Τουρκία.

Πιο συγκεκριμένα υπήρξε μια σκέψη κι επιθυμία, ίσως και προσπάθεια, ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός να έφτανε απόψε (19/04) το βράδυ στην Αθήνα, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό, με αποτέλεσμα να κλείσει η πτήση για το μεσημέρι της Τετάρτης (20/04), αντίστοιχη ώρα που αναρτήθηκε το κείμενό μας.

Είναι πασιφανές και προφανές ότι αυτό σημαίνει πως επί της ουσίας, στην ΑΕΚ έχουν σχηματίσει μια πολύ καλή άποψη για τον Ματίας Αλμέιδα και θεωρούν ότι αξίζει την ευκαιρία να οδηγήσει την ΑΕΚ της Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, αυτό θα ξεκαθαριστεί αύριο και κατ’ ιδίαν με τους ανθρώπους της Ένωσης.

Πηγή: Gazzetta.gr

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X