ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα αποτέλεσε στόχο της Νιουκάστλ τον Οκτώβριο

ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα αποτέλεσε στόχο της Νιουκάστλ τον Οκτώβριο
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα, που βρίσκεται ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, τον Οκτώβριο βρέθηκε πολύ κοντά στον πάγκο της Νιουκάστλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα παίζει πολύ δυνατά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες από τη στιγμή που δείχνει ότι έχει το… πακέτο του προπονητή με προσωπικότητα, εμπειρίες και κίνητρο.

Ο Αργεντινός προπονητής, που έχει κοουτσάρει ομάδες σε Λατινική και κεντρική Αμερική με χαρακτηριστική επιτυχία τα τελευταία 11 χρόνια, ψάχνει το βήμα στην Ευρώπη, με την Ενωση να του το προσφέρει.

Από τους Σαν Χοσέ Ερθκουέικς ο Αλμέιδα ήθελε να αποχωρήσει εδώ και μήνες, κάτι που η ομάδα «τρέναρε» λόγω της αποζημίωσής του, ωστόσο χθες βρέθηκε η «Χρυσή τομή» με τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών να είναι γεγονός.

Μάλιστα, ο Αργεντινός κόουτς αναμένεται να ταξιδέψει για τη χώρα μας τη Μεγάλη Τετάρτη, για να συζητήσει άμεσα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Το έμπρακτο ενδιαφέρον της Νιουκάστλ που δεν τελεσφόρησε

Το ημερολόγιο έδειχνε 20 Οκτωβρίου 2021, όταν ο Στηβ Μπρους αποτελούσε και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της Νιούκαστλ και οι Αραβες έψαχναν πλέον τον πρώτο προπονητή που θα κάτσει στην άκρη του πάγκου της ομάδας στην εποχή τους.

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν ένας εκ των υποψηφίων με το ενδιαφέρον να μετατρέπεται σε πρόταση, όμως η… περίεργη κατάσταση που υπήρχε με τους Ερθκουέικς δεν βοήθησε έτσι ώστε να υπάρξει… γάμος.

«Όσον αφορά το μέλλον, δεν εξαρτάται από έναν. Αλλά από πολλές περιστάσεις που ήδη ξεπερνούν το συναίσθημα και την επιθυμία του ατόμου μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ακόμα τίποτα. Υπάρχουν πολλά θέματα που θέλω να μάθω, δεν υπάρχει ακόμα ορισμός σχετικά με το πώς θα συνεχιστεί, τι θα επιδιωχθεί», είχε σημειώσει τότε.

Εν τέλει, ο Αργεντινός έμεινε στο τιμόνι της ομάδας του MLS και οι «Καρακάξες», αφού κανείς εκ των Λουσιέν Φαβρ, Πάουλο Φονσέκα, Αντόνιο Κόντε και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δεν υπέγραψαν, κατέληξαν στην επιλογή του Εντι Χάου.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X