Η ΑΕΚ «κεντούσε» στο χορτάρι, τσάκισε τον ΟΦΗ και άγγιξε το πρωτάθλημα (VIDEO)

Η ΑΕΚ «κεντούσε» στο χορτάρι, τσάκισε τον ΟΦΗ και άγγιξε το πρωτάθλημα (VIDEO)

Ρεσιτάλ ποδοσφαίρου από την ΑΕΚ και ένα ακόμα βήμα τίτλου με γκολ από τους Μπατίστα, Αλεξανδρή, Δημητριάδη μπροστά σε 25 χιλιάδες θεατές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τίτλος του 1992, ο δεύτερος της εποχής Μπάγεβιτς και πρώτος από τους τρεις συνεχόμενους για την ΑΕΚ την τριετία 1991-94, είχε χαρακτηριστεί από πολύ θεαματικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ είχε ένα… θέμα με τα ντέρμπι (δύο ισοπαλίες και δύο ήττες με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό) αλλά στα υπόλοιπα ματς έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που θαυμάστηκε από το σύνολο των φιλάθλων και στο τέλος κατέτησε τον τίτλο με δέκα συνεχόμενες νίκες από την 24η έως την 33η αγωνιστική.

Η 5η… στάση σε αυτό το σερί ήταν το 3-0 επί του ΟΦΗ σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια. Ήταν ένα διαρκές σφυροκόπημα της εστίας του Κώστα Χανιωτάκη και ένα ρεσιτάλ ποδοσφαίρου που κατέληξε σε ένα… επιεικές σκορ.

Η ΑΕΚ άνοιξε νωρίς το σκορ με τον Ντανιέλ Μπατίστα (13’) αλλά ο ΟΦΗ συνέχισε να βρίσκεται σε θέση άμυνας. Ο ρυθμός των παικτών του Μπάγεβιτς ήταν αμείωτος, οι ευκαιρίες συνέχισαν να δημιουργούνται και να χάνονται, όμως στο τρίλεπτο 52’-55’ κρίθηκαν τα πάντα. Πρώτα έγινε το 2-0 με σκόρερ τον Αλέξη Αλεξανδρή από προσπάθεια του Βασίλη Δημητριάδη και στη συνέχεια οι όροι αντιστράφηκαν και ο Δημητριάδης έκανε το 3-0.

Θα μπορούσε να έχει πάθει χειρότερα ο ΟΦΗ που έμεινε στο 61’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του αμυντικού Κώστα Παυλόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, όμως οι παίκτες της ΑΕΚ εμφανίστηκαν κάπως πιο χαλαροί και αναπαυμένοι (ειδικά στην τελική προσπάθεια) και το 3-0 δεν άλλαξε. Και πάλι, όμως, η διαφορά της ΑΕΚ από τον δεύτερο Ολυμπιακό αυξήθηκε στους τρεις βαθμούς και ο τίτλος ήταν στα χέρια της, έξι αγωνιστικές πριν το τέλος.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Μήνου, Βασιλόπουλος (85’ Κούτουλας) Καραγιάννης, Μανωλάς, Σαμπανάτζοβιτς (77’ Καραγκιοζόπουλος) Παπαϊωάννου, Αλεξανδρής, Σαβέβσκι, Δημητριάδης, Μπατίστα, Σαββίδης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X