Ντέμης: «Δεν έχει άλλο παίκτη σαν τον Μάνταλο η ΑΕΚ - Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι του Τσούμπερ» (VIDEO)

Ντέμη μήπως να τους πούμε και μπράβο;
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε την εμφάνιση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης από την εκπομπή του στη Nova σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Ενωση πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννενα και ο παλαίμαχος άσος των «Κιτρινόμαυρων» σχολίασε την απόδοση των δύο ομάδων, ενώ ειδική μνεία έκανε και στις ικανότητες του Πέτρου Μάνταλου, του Στίβεν Τσούμπερ, αλλά και του Λάζαρου Ρότα, ο οποίος σκόραρε γι’ ακόμη ένα παιχνίδι.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης για την ΑΕΚ

Οσα είπε μεταξύ άλλων στο Monday FC στη Nova:

«Γενικά ο Ρότα ωριμάζει παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να δίνουμε χρόνο στους παίκτες να κάνουν λάθη και να μαθαίνουν από αυτά. Ταυτόχρονα στο δεύτερο γκολ ο Τσούμπερ, πριν από κάποιους μήνες αν βρίσκονταν σε αυτή τη θέση θα σούταρε. Μου άρεσε πολύ το παιχνίδι του. Ετρεξε πολύ, πίεσε, μάρκαρε, ήταν ομαδικός».

«Δεν έχει άλλο παίκτη σαν τον Μάνταλο η ΑΕΚ. Αυτό είναι αντικειμενικό. Αφορά τα χαρακτηριστικά του ίδιου και των άλλων παικτών της ομάδας.

Υπάρχουν παιχνίδια που δεν είναι καλή η απόδοσή του, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αν είναι καλός παίκτης και πάλι καλός παραμένει», κατέληξε

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X