Επιστρέφει ο παικταράς – Με Ανγκόλα η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή!

Επιστρέφει ο παικταράς – Με Ανγκόλα η ΑΕΚ κόντρα στον Ηρακλή!
Photo Credits: INTIME

Ο Μπράιαν Ανγκόλα είναι έτοιμος για την μεγάλη επιστροφή

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στα Λιόσια και για πρώτη φορά μετά από τις 26/12, θα έχει στην σύνθεση της τον Μπράιαν Ανγκόλα.

Ο Κολομβιανός παικταράς, που ο κορωνοϊός του προκάλεσε μυοκαρδίτιδα, έχει εδώ και καιρό μπει στις προπονήσεις της ομάδας και γυμνάζεται κανονικά. Λόγω της μεγάλης απουσίας του από την ενεργό δράση, ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση και για αυτό χρειάζεται χρόνο μέχρι να επανέλθει στο 100%.

Αυτήν την στιγμή μπορεί να αγωνιστεί, αλλά πάντα με το πρωτόκολλο περιορισμού λεπτών που έχουν καταρτίσει στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με αυτό, ο Ανγκόλα μπορεί να αγωνιστεί για μάξιμουμ 10 λεπτά στον αυριανό αγώνα με τον Ηρακλή. Ανεξάρτητα από αυτό όμως, η επιστροφή του στα παρκέ μόνο καλή είδηση είναι για την Ένωση που βλέπει σιγά σιγά όλα τα μεγάλα της όπλα να επιστρέφουν στο κρισιμότερο σημείο του πρωταθλήματος.

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι ο Ανγκόλα, όπως και ο Λάνγκφορντ, να είναι πανέτοιμοι μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, να βρουν ρυθμό, ώστε στα play-off να κάνουν την διαφορά όπως ξέρουν όλοι ότι μπορούν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X