AEK: Εκτός ο Χάμερ και με Ηρακλή

AEK: Εκτός ο Χάμερ και με Ηρακλή
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ίαν Χάμερ και απέναντι στον Ηρακλή

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο τον Ηρακλή στο κλειστό των Άνω Λιοσίων αλλά δεν θα έχει στην σύνθεση της τον Ίαν Χάμερ.

Τα προβλήματα δεν λένε να αφήσουν την «Βασίλισσα» που για ακόμα ένα παιχνίδι θα παραταχθεί με απουσίες και ειδικότερα χωρίς τον Ίαν Χάμερ που είναι και από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας. Ο Αμερικανός φόργουορντ χτύπησε στον αγώνα απέναντι στο Λαύριο, αλλά επειδή δεν ήθελε να χάσει το παιχνίδι με τον Προμηθέα, δεν ανέφερε κάτι στους ανθρώπους της ομάδας, πιστεύοντας ότι δεν ήταν κάτι σημαντικό. Τελικά στην τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσει η ομάδα, τον τράβηξε το πόδι του στο ίδιο σημείο και τέθηκε εκτός μάχης.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απέναντι στον Ηρακλή, αφού από την ΑΕΚ δεν θέλουν να ρισκάρουν, εφόσον υπάρχει μεγάλη διακοπή μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα μπορέσει να επιστρέψει στο 100% με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας.

Από την άλλη, ο Πάνος Φιλιππάκος που αντιμετώπισε και αυτός μια ελαφριά θλάση, είναι αρκετά καλύτερα και μάλλον θα βρίσκεται στην δωδεκάδα του αγώνα κόντρα στον «Γηραιό», μετά την απουσία του την Κυριακή. Θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ μετά από τον αυριανό αγώνα, ξαναπαίζει στα μέσα Μάϊου, σύμφωνα με το πρόγραμμα αφού υπάρχει και το ρεπό της την επόμενη αγωνιστική.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X