ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: Λειτούργησε καλά το 4-3-3

Οφρυδόπουλος: «Συνολικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι - Μας ταιριάζει το σύστημα αυτό και στους παίκτες»
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του Οφρυδόπουλου στο ματς στα Γιάννενα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αλλαγή του σχηματισμού σε 4-3-3, την κουβεντιάζει και την εξετάζει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ήδη πριν από το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ στο Φάληρο. Τελικά την σκέψη την υλοποίησε στο χθεσινό ματς στα Γιάννενα. Και η αλήθεια είναι πως του βγήκε.

Αυτό το 4-3-3 με τον Σιμάνσκι σε ρόλο κόφτη και τον Κριχόβιακ με τον Μάνταλο στις θέσεις των εσωτερικών χαφ, αποδείχθηκε λειτουργικό, παρόλο που δεν είχε εφαρμοστεί σε κανένα άλλο ματς και παρόλο που υπήρχε λίγος χρόνος για να δουλευτεί. Κέρδισε το κέντρο η τριάδα και έβγαζε σωστά την μπάλα προς την επίθεση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ενώ και ανασταλτικά αντιμετώπισε ελάχιστα ζητήματα από τον άξονα. Τα προβλήματα ήρθαν κυρίως από τα άκρα και από ατομικά λάθη.

Πάντως γενικώς αυτός ο σχηματισμός λειτούργησε καλά και πιθανότατα ο Οφρυδόπουλος θα τον διατηρήσει και σε επόμενα παιχνίδια. Όσον αφορά την διαχείριση του ματς, ως σκέψη η αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2 έμοιαζε ορθή για να «σβήσει» και να κλειδώσει το ματς. Πήγε όμως να στραβώσει από την χαμένη προσωπική μονομαχία στο 3-2 του Περέα. Όπως και σωστή η σκέψη να φρεσκάρει τα “πόδια” στο εξάρι του, με την αλλαγή του Σιμάνσκι, ασχέτως αν ο Σιμόες δεν είχε το ίδιο καλή απόδοση με τον Πολωνό.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X