Κύπελλο Ελλάδας: Στις 27 Απριλίου οι δεύτεροι ημιτελικοί

LΙVE Streaming: Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι δεύτεροι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας, έπειτα από απόφαση της ΕΠΟ, σε συνεργασία με την Super League.

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ δεν άφηνε την ΕΠΟ να τηρήσει τον αρχικό της προγραμματισμό, καθώς σταδιακά έχανε τις διαθέσιμες ημερομηνίες που είχαν αρχικά προβλεφθεί για τους αγώνες των ημιτελικών.

Πλέον ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη Μαρσέιγ δίνει στην ελληνική ομοσπονδία τη δυνατότητα να αποφασίσει πότε θα οριστούν οι δεύτεροι ημιτελικοί, καθώς τα πρώτα παιχνίδια των «4» θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η ΕΠΟ αποφάσισε σε συνεργασία με τη Super League ότι οι δεύτεροι ημιτελικοί, Λαμία – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα, την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Κι αυτό γιατί ακολουθεί αγωνιστική η 7η αγωνιστική των πλέι οφ το Σαββατοκύριακο, άρα είναι προτιμότερο για την ξεκούραση των παικτών των ομάδων να μην υπάρξουν αγώνες Πέμπτη.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία (27 Απρίλη) ήταν μέχρι πρότινος «πιασμένη» από τη Super League, καθώς είχε αρχικά οριστεί η 6η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ωστόσο, μετά από την επικοινωνία με την ΕΠΟ ο συνεταιρισμός θα αλλάξει τον σχεδιασμό του και πιθανότατα θα βάλει την 6η αγωνιστική μία εβδομάδα αργότερα, μεσοβδόμαδα στις 4-5 Μαϊου, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Super League.

Η ΕΠΟ ζήτησε αυτή την αλλαγή για να έχει χρονικά τη δυνατότητα αφού θα έχει το ζευγάρι του τελικού από τα τέλη Απρίλη να προλάβει να τρέξει όλες τις διαδικασίες για την πραγματοποίηση του τελικού του Κυπέλλου στις 21 Μαϊου.

Πηγή: Sdna

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X