ΑΕΚ: «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, όλοι Λιόσια»

ΚΑΕ ΑΕΚ: Τα εισιτήρια για το ματς με τον Ηρακλή
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς της ΑΕΚ με τον Ηρακλή στο Κλειστό των Ανω Λιοσίων

Μετά τη μεγάλη νίκη στην Πάτρα απέναντι στον Προμηθέα, η ΑΕΚ αγωνίζεται την Μ. Τετάρτη (20/04, 17:00) απέναντι στον Ηρακλή στο Κλειστό των Ανω Λιοσίων.

Σε αυτή την αναμέτρηση έχει ανάγκη τη βοήθεια του κόσμου της, έτσι ώστε να πάρει ακόμη μία νίκη και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρώτη τετράδα

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Φίλες και φίλοι της ΑΕΚ,

η «Βασίλισσα», τη Μεγάλη Τετάρτη (20/04, 17:00), αντιμετωπίζει τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League, στην πιο κομβική αναμέτρηση της εφετινής πορείας της, στο ΣΠΙΤΙ μας.

Ο κόσμος της ΑΕΚ, όπως απεδείχθη και στη χθεσινή αναμέτρηση της Πάτρας, παραμένει η αδιαμφισβήτητη δύναμή της. To σφρίγος και η ένταση της στήριξής του διαχρονικά δημιουργούν τις προϋποθέσεις για τα μελλοντικά. Το Κλειστό των Άνω Λιοσίων, πρέπει να κατακλυστεί από συνενωσίτες, για να πορευτούμε μαζί στα σπουδαία. Η «Βασίλισσα» σε μία περίοδο μη κανονικότητος, με τις πρωτοφανείς ατυχίες, που ακόμη την πλήττουν και ξεπερνούν τα ανθρώπινα όρια, πράττει το αυτονόητο. Οι παίκτες και οι προπονητές και όλοι όσοι τη συναποτελούν, καταθέτουν την ψυχή τους στο παρκέ. Ομάδα και κόσμος ΜΑΖΙ πέτυχαν τα μεγάλα τα προηγούμενα χρόνια επί Διοικήσεως της Αναγέννησης. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα επιτύχουμε και τα επόμενα, όλοι Άνω Λιόσια και παντού. Η συνθήκη αυτή παραμένει διαρκής και απαιτητή.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 5, 10,15, 20, 25, 50, 100 ευρώ.

Τα εκδοτήρια θα είναι ανοικτά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

– Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου.

Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekbc.gr, όλο το 24ωρο.

Η ΑΕΚ BC ενημερώνει τους φίλους της Ομάδας μας και για τα εξής:

– Οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας ή απλού εισιτηρίου οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης Covid-19 κατά τους τρεις τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ).

-Για την είσοδο των ανήλικων φιλάθλων (4 έως 17 ετών) στο γήπεδο, θα γίνεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα ή με αρνητικό self – test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

– Το προσωπικό ασφαλείας του γηπέδου (security) θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια (απλά ή κάρτες διαρκείας), πριν από την είσοδο στις θύρες του Οlympic Hall.

– Οι φίλαθλοι κατά την είσοδό τους, αλλά και κατά την παραμονή τους στο γήπεδο πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X