Προγνωστικά Δευτέρας: Οι Ρωμαίοι και οι Γαλλόφωνοι

Προγνωστικά Δευτέρας: Οι Ρωμαίοι και οι Γαλλόφωνοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δευτέρα που… θυμίζει Σάββατο, με πλήρη αγωνιστική στις μικρές Αγγλίας αλλά και σπουδαία παιχνίδια (όπως το Νάπολι – Ρόμα) σε ένα «γεμάτο» στοιχηματικό κουπόνι.

Δεν είναι μία τυχαία Δευτέρα η συγκεκριμένη, αλλά στο στοίχημα δεν υπάρχουν ιδιαίτερες ημέρες και… αργίες, γι’ αυτό πάμε στα σημερινά παιχνίδια.

Προγνωστικά Ιταλίας

Με την πλάτη στον τοίχο η Νάπολι μετά την εντός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα, μειώθηκαν στο ελάχιστο οι πιθανότητές της για την κατάκτηση του τίτλου.

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις των «Ναπολιτάνων» και σ’ αυτό φέρει ευθύνη το «Ντιέγκο Μαραντόνα», με τις 5 από τις 6 συνολικά ήττες της να έχουν έρθει στο στάδιο όπου δόθηκε το όνομα του -για πολλούς- καλύτερου παίκτη στον κόσμο.

Η Ρόμα παραμένει αήττητη στα 11 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και έρχεται από καλή εμφάνιση και πρόκριση στο ECL (4-0 την Μπόντο Γκλιμτ). Με βάση την αγωνιστική τους εικόνα και την αντίθετη ψυχολογία, στο δεδομένο χρονικό σημείο είναι εμφανές ότι η αξία βρίσκεται στα δεξιά.

Στο δεύτερο Ιταλικό παιχνίδι της βραδιάς, η Αταλάντα βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση καθώς πέρα από τις 2 σερί ήττες στο πρωτάθλημα από Νάπολι και Σασουόλο, την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε από την Λειψία στην έδρα της και αποκλείστηκε από το EL.

Ουτε η Βερόνα μπορεί να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά παραμένει πάντα επικίνδυνη ενώ είναι και ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επίθεση.

Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να παρακολουθήσουμε μία αναμέτρηση σε υψηλό ρυθμό και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Το combo: g/g+over σε τιμές διπλασιασμού.

Προγνωστικά Ελβετίας

Τουλάχιστον αξιοσημείωτη η αγωνιστική άνοδος της Λωζάνης τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας ένα «χτίσει» ένα σερί 1-2-1 στα 4 τελευταία και μάλιστα κόντρα σε δυνατές ομάδες (τα  δύο «Χ» κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις).

Η Λωζάνη (για την ιστορία και μόνο είναι η ομάδα της ομώνυμης πόλη που βρίσκεται στο γαλλόφωνο (δυτικό) μέρος της Ελβετίας), «καίγεται» για το τρίποντο, την στιγμή που η Λουγκάνο σε διάστημα μόλις τριών ημερών δίνει τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με την Λουκέρνη και ενδεχομένως να έχει στρέψει ήδη εκεί την προσοχή της, κάτι που έδωσε σημάδια πως συμβαίνει από την περασμένη κιόλας αγωνιστική (ήττα εντός με Σιόν).

«Ο άσος στο 3.00 συνδυάζει κίνητρο και αγωνιστική άνοδο, ενώ δεν θέλω να ανατρέξω στα… κιτάπια μου όπου οι δύο ομάδες έχουν πάρε-δώσε, οπότε μένω στα ήδη αναλυμένα δεδομένα», έγραφα χθες και πλέον το 3.00 έχει μετατραπεί σε 2.70 και έχει πτωτικές τάσεις.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Μονό stoiximan:

18/4 – 20:00 – Νάπολι – Ρόμα: 2 (4.50) με 10 μονάδες

Μονό Bet365*:

18/4 – 17:30 – Λωζάνη – Λουγκάνο: 1 (3.00) με 30 μονάδες

*πρώιμη πληρωμή

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X