ΑΕΚ: Η ευρωπαϊκή πρόκληση του Αλμέιδα και το ρίσκο

ΑΕΚ: Η ευρωπαϊκή πρόκληση του Αλμέιδα και το ρίσκο
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζει να αναζητά τον κατάλληλο προπονητή η ΑΕΚ για τη νέα χρονιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ψάχνει έναν συνδυασμό προπονητή με προσωπικότητα, εμπειρίες και κίνητρο για διακρίσεις και φαίνεται πως μια τέτοια περίπτωση έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα.

Ο άλλοτε μεγάλος Αργεντινός μέσος της Ιντερ και της Λάτσιο, είναι μια από τις βασικές επιλογές της ΑΕΚ για τον πάγκο της επόμενης σεζόν. Δεν είναι μοναδική, παραμένουν «ζωντανές» οι περιπτώσεις Πελεγκρίνο και Ντι Φραντσέσκο, υπάρχει ακόμα μια λύση από την Ιβηρική, αλλά διατηρεί καλές πιθανότητες.

Ο Αλμέιδα έκανε όνομα στην πατρίδα του, αναλαμβάνοντας τη δύσκολη αποστολή της αναστήλωσης της Ρίβερ Πλέιτ, όταν είχε υποβιβαστεί στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Είναι εκείνος που την ανέβασε από τη Β’ Εθνική της Αργεντινής και κατά πολλούς, εκείνος που έθεσε τις βάσεις για να δημιουργηθεί ξανά μια ομάδα μοντέλο όπως συμβαίνει αυτήν την εποχή. Επειτα, έκανε σπουδαία δουλειά στην Μπάνφιλντ, όπου κατάφερε να τη σταθεροποιήσει, δίχως να έχει μεγάλα ονόματα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X