Σε ασφυκτική κατάσταση πλέον η ΑΕΚ για Ευρώπη!

Σε ασφυκτική κατάσταση πλέον η ΑΕΚ για Ευρώπη!
Photo Credits: INTIME

Φάτσα κάρτα με την απόλυτη αποτυχία η ΑΕΚ, που χρειάζεται απεγνωσμένα νίκη στα Γιάννινα μόνο και μόνο για να μείνει στο κόλπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα ως τώρα αποτελέσματα στην 5η αγωνιστική των play offs, φέρνουν την ΑΕΚ σε κατάσταση… αποπνικτικής πίεσης εν όψει του αγώνα σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, στους «Ζωσιμάδες» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Ένωση που στη προηγούμενη αγωνιστική είχε την ευκαιρία να φέρει εκείνη σε πολύ δύσκολη θέση τον Άρη, κατάφερε απόψε να παίζει αγώνα χωρίς αύριο για να μειώσει διαφορά πέντε βαθμών, μετά τη νίκη της ομάδας του Μπούργος επί του ΠΑΟΚ. Την ίδια στιγμή, έχει πλέον και τον Παναθηναϊκό να την περνάει τρεις βαθμούς και προς το παρόν τουλάχιστον, να υπερέχει και σε ισοβαθμία.

Όλα αυτά ενώ η ΑΕΚ έχει πάει στα Γιάννινα χωρίς Άμραμπατ, Βράνιες, Τάνκοβιτς, Λε Ταλέκ και Μισελέν. Με τις απουσίες Άμραμπατ και Τάνκοβιτς να σημαίνουν δύο επιλογές μείον μέσο-επιθετικά, για τη διαχείριση του αγώνα τουλάχιστον.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X