Ολυμπιακός: Τρία ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς γκολ μετά από 15 χρόνια

Ολυμπιακός: Τρία ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς γκολ μετά από 15 χρόνια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το μακρινό 2007 είχε να συμπληρώσει τρία σερί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χωρίς να σκοράρει ο Ολυμπιακός. Μετά από τέσσερα χρόνια μένει χωρίς νίκη για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι…

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις προβληματικές εμφανίσεις -και- στα πλέι οφ, φεύγοντας με άδεια χέρια από τη Λεωφόρο. Μετά τα δύο 0-0 της κανονικής διάρκειας απέναντι στον Παναθηναϊκό, αυτή τη φορά ηττήθηκαν με 1-0 και για πρώτη φορά έπειτα από 15 χρόνια συμπληρώνουν τρία σερί ντέρμπι με τους Πράσινους δίχως να έχουν σκοράρει,.

Συγκεκριμένα είχε συμβεί με την ήττα 1-0 στις 5/11/06 από αυτογκόλ του Κωστούλα, ακολούθησε η νίκη του Παναθηναϊκού στο Φάληρο στις 4/3/07 με γκολ του Παπαδόπουλου στο φινάλε (0-1) κι έπειτα το 0-0 της Λεωφόρου για την πρεμιέρα του επόμενου πρωταθλήματος (2/9/07).

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έμεινε και για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη ανεξαρτήτως αντιπάλου, αφού είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με ΠΑΣ και ΑΕΚ. Η προηγούμενη φορά που συνέβη αυτό ήταν στους πρώτους μήνες της θητείας του Πέδρο Μαρτίνς, το φθινόπωρο του 2018. Τότε είχε ηττηθεί από τον ΠΑΟΚ εντός έδρας (0-1), ακολούθησε το εκτός έδρας 1-1 με την ΑΕΚ κι έπειτα η ήττα με 1-0 από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X