Ο Χατζισαφί φαβορί για την 11άδα της ΑΕΚ με ΠΑΣ

Ο Χατζισαφί φαβορί για την 11άδα της ΑΕΚ με ΠΑΣ
Photo Credits: INTIME

Ο Εχσάν Χατζισαφί ετοιμάζεται να πάρει την θέση του Μοχαμάντι στο αριστερό άκρο της άμυνας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιλάντ Μοχαμάντι δεν βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι εσχάτως και έτσι ο Εχσάν Χατζισαφί φλερτάρει με την επιστροφή του στην 11άδα της ΑΕΚ.

Ο δεύτερος ήταν στις τελευταίες δοκιμές του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το αριστερό άκρο της άμυνας και έτσι αναμένεται να αντικαταστήσει σήμερα τον συμπατριώτη του, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ στο σχήμα που σκέφτεται για τα Ιωάννινα έχει στο προσκήνιο τρεις αλλαγές. Ο Χατζισαφί, ο Μήτογλου και ο Μάνταλος είναι φαβορί για να ξεκινήσουν στην 11άδα των «κιτρινόμαυρων». Έτσι στο αρχικό σχήμα του Οφρυδόπουλου όλα δείχνουν ότι θα βρίσκονται ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, ο Ρότα δεξί μπακ, ο Χατζισαφί αριστερά, ο Μήτογλου με τον Τζαβέλλα στα στόπερ, ο Σιμάνσκι με τον Κριχόβιακ και τον Μάνταλο στον άξονα, ο Γκαρσία δεξιά στην επίθεση, ο Τσούμπερ αριστερά και σέντερ φορ ο Ανσαριφάρντ.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Όγκνιεν Βράνιες, Νορντίν Άμραμπατ, Νταμιάν Λε Ταλέκ, Κλεμάντ Μισελέν και Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Βόσνιος στόπερ ακολούθησε θεραπεία, ενώ θεραπεία έκαναν και οι Λε Ταλέκ, Μισελέν. Ο πρώτος λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό γόνατο και ο δεύτερος εξαιτίας ενός χτυπήματος στην αριστερή πτέρνα. Οι Νόρντιν Άμραμπατ και Μουαμέρ Τάνκοβιτς έκαναν ατομικό. Ωστόσο, διαθέσιμοι θα είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό στο μάτι.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τον ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X