Νίκησε την Μαρσέιγ (2-1) και ψάχνει μια νίκη για τον τίτλο η Παρί Σεν Ζερμέν!

Νίκησε την Μαρσέιγ (2-1) και ψάχνει μια νίκη για τον τίτλο η Παρί Σεν Ζερμέν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα βρήκε… σκούρα, αλλά πανηγύρισε τελικά η Παρί Σεν Ζερμέν! Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είδε την Μαρσέιγ να την κοιτάζει στα μάτια και να την ζορίζει, αλλά κατάφερε να τη λυγίσει με 2-1 και ψάχνει μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια για να κατακτήσει και μαθηματικά το 10o πρωτάθλημα της ιστορίας της!

To ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους Παριζιάνους που είδαν τον Βεράτι να «φτιάχνει» το 1-0 του Νεϊμάρ στο 12ο λεπτό. Αυτό το τέρμα έφτιαξε το παιχνίδι, ο ρυθμός βελτιώθηκε και η Μαρσέιγ πήρε μέτρα στο γήπεδο, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση στο 31’ με τον Τσαλέτα-Τσαρ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Ντοναρούμα και τη σύγχυση μέσα στην περιοχή σκοράροντας από τη μικρή περιοχή για το 1-1.

Ο Μέσι σκόραρε δις, αλλά είδε αμφότερα τα τέρματά του να ακυρώνονται για οφσάιντ, με την Παρί Σεν Ζερμέν να πηγαίνει τελικά στο ημίχρονο μπροστά στο σκορ, αφού κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ από τα 11 βήματα ο Εμπαπέ με το 21ο φετινό του τέρμα στη Ligue 1 και μόλις τρίτο με πέναλτι για το 2-1 στο 45’+5’.

Το δεύτερο μέρος ήταν ισορροπημένο, το ματς πήγε αρκετά στη δύναμη και χάλασε, με τον ρυθμό να πέφτει. Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λιγοστές, με την Μαρσέιγ να ψάχνει με ανορθόδοξο τρόπο την ισοφάριση και την Παρί να βλέπει το γκολ που πέτυχε ο Εμπαπέ στο 76’ να μην μετράει καθώς ήταν εκτεθειμένος. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Παγέ «σέρβιρε» το 2-2 στον Σαλιμπά… παγώνοντας το «Parc des Princes», αλλά το VAR ανέτρεψε την απόφαση και το ακύρωσε, με το προβάδισμα των Παριζιάνων να παραμένει και να μην αλλάζει ως το φινάλε.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X