Ενδιαφέρον από Φιορεντίνα για Μπακασέτα - Τι δήλωσε ο μάνατζερ του

Ενδιαφέρον από Φιορεντίνα για Μπακασέτα - Τι δήλωσε ο μάνατζερ του
Photo Credits: INTIME

Στα υπόψιν της Φιορεντίνα ο Τάσος Μπακασέτας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας διανύει μια εξαιρετική σεζόν στην Τουρκία με την ομάδα της Τραμπζονσπόρ και είναι κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όπως είναι απολύτως αναμενόμενο, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Τουρκία, μια εξ αυτών η ιταλική Φιορεντίνα χωρίς ωστόσο να δημοσιεύονται περαιτέρω λεπτομέρειες.

Την Παρασκευή μίλησε ο ατζέντης του παίκτη, Χρήστος Δημητριάδης και έβαλε «φρένο» στα σενάρια.

Ο ατζέντης του Έλληνα άσου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει συμφωνία με τη Σπόρτινγκ και επισήμανε πως αυτή τη στιγμή ο παίκτης δεν σκέφτεται τη μεταγραφή.

«Η μόνη αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με κανέναν σύλλογο», είπε χαρακτηριστικά ο Δημητριάδης.

«Ο Τάσος είναι παίκτης της Τράμπζονσπορ. Στο μέλλον αν τον θέλει κάποιος, θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με την Τράμπζονσπορ», συμπλήρωσε. «Ο Μπακασέτας δεν σκέφτεται αυτή τη στιγμή τη μεταγραφή, έχει επικεντρωθεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος», κατέληξε ο μάνατζερ του πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X