ΑΕΚ: Στο προσκήνιο λύση από την Ιβηρική - Άμεσα οι αποφάσεις για προπονητή

ΑΕΚ: Στο προσκήνιο λύση από την Ιβηρική - Άμεσα οι αποφάσεις για προπονητή
Photo Credits: INTIME

Οι μέρες περνούν και στην ΑΕΚ εντείνουν τις επαφές τους για να καταλήξουν στην τελική λίστα υποψήφιων τεχνικών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ συνεχίζουν να «φιλτράρουν» κάποιες επιλογές και φαίνεται πως μεταξύ των επιλογών τους υπάρχει ένα κρυφό χαρτί, με προπονητή από την Ιβηρική χερσόνησο, το όνομα του οποίου δεν έχει βγει ακόμα προς τα έξω και θεωρείται εξαιρετική επιλογή.

Σε αυτήν τη χρονική συγκυρία, είναι εξαιρετικά άτοπο να επιχειρήσει κάποιος να ιεραρχήσει τις προτεραιότητες της ΑΕΚ. Βέβαια, γίνεται φανερό μέσω δημοσιεύσεων στο εξωτερικό, πως ο δείκτης δυσκολίας είναι υψηλός, κυρίως λόγω της απροθυμίας κάποιων τεχνικών να δεσμευθούν άμεσα με μια ομάδα από πρωτάθλημα χαμηλής δυναμικότητας. Ετσι, εσχάτως εμφανίστηκε να υπάρχει άρνηση για συνεργασία με την ΑΕΚ από Γκαρσία, Πελεγκρίνο και Πίρλο.

Στην ΑΕΚ πάντως, μολονότι ξέρουν ποιες είναι οι δυσκολίες σε κάθε περίπτωση, θεωρούν πως η κατάσταση είναι ακόμα ελεγχόμενη. Δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους αναφορικά με τις επιλογές και ποιες θα ήθελαν για τον πάγκο, αν και είναι σαφές πως εάν μπορούσε να βρεθεί άκρη με τον Γκαρσία, τότε όλα τα υπόλοιπα θα αφήνονταν στην άκρη. Και από την ΑΕΚ υποστηρίζουν, πως τόσο ο Πελεγκρίνο, όσο Ντι Φραντσέσκο είναι μέσα στις επιλογές τους, ενώ με τον Πίρλο δεν ασχολήθηκαν ποτέ σοβαρά.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X