Back to back πρωταθλητής στο Μόντε Κάρλο ο... πρίγκηπας Τσιτσιπάς, 2-0 τον Φόκινα

Τεράστιος Τσιτσιπάς: Πέρασε στα ημιτελικά του Roland Garros!

Για δεύτερη σερί χρονιά στέφθηκε... πρίγκηπας του Μονακό ο Στέφανος Τσιτσιπάς που κέρδισε με 2-0 σετ τον Φόκινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρεί τον θρόνο του στο Μόντε Κάρλο!

Παρότι έκανε τα εύκολα δύσκολα στο φινάλε, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα με 6-3, 7-6(3) και κατέκτησε τον όγδοο τίτλο της καριέρας του! Το χώμα είναι η επιφάνειά του και φαίνεται ότι θα το δείξει… εμφατικά και τη φετινή σεζόν…

Ο αγώνας

Το πρώτο σετ ήταν κλειστό, οι δύο παίκτες πολύ κοντά και ο Φοκίνα αποφασισμένος να δυσκολέψει και να προκαλέσει το παιχνίδι του Τσιτσιπά. Ο Ισπανός έκανε μπρέικ από νωρίς στο ματς, ένα μπρέικ όμως που ο Στέφανος πήρε άμεσα πίσω. Έκτοτε ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν κυρίαρχος στο σετ, έβγαλε μεγάλα χτυπήματα και πολύ καλές άμυνες και δυσκόλεψε με το σερβίς του τον Φοκίνα. Έκανε νέο μπρέικ στο 3-4 του πρώτου σετ και το έκλεισε πίσω από το δικό του σερβίς.





Μπήκε, λοιπόν, με φόρα στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο ο νεαρός Ισπανός κατάφερε με τη βοήθεια της εξέδρας να γυρίσει το σετ και να προηγηθεί με 3-2. Ο Στεφ, ωστόσο, συνέχισε να πιέζει και με το νέο μπρέικ στο 4-4, πήρε τις μπάλες για να καθαρίσει το ματς.

Ίσως αγχώθηκε, όμως, και άρχισε να παίζει παθητικά, δίνοντας… δικαιώματα στον αντίπαλό του. Το 5-4 έγινε 5-6 για τον ενθουσιώδη Ισπανό και ξαφνικά το ματς έγινε… θρίλερ.

Ο Τσιτσιπάς, ωστόσο, δεν άφησε τον Νταβίντοβιτς να πιστέψει για πολύ στην ανατροπή. Στο τάι μπρέικ ήταν καταιγιστικός, πέρασε μπροστά με 6-2 και εκμεταλλευόμενος το δεύτερο ματς πόιντ του έκλεισε θριαμβευτικά τον αγώνα.






ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X