Καιρός: Αφρικανική σκόνη μετέφερε το βαρομετρικό χαμηλό – Βροχές την Δευτέρα, πού θα χιονίσει

Καιρός: Eρχονται βροχές και καταιγίδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαρομετρικό χαμηλό με πολλή σκόνη έφθασε από τη νότια Λιβύη στην Κρήτη σε 33 ώρες και  σύμφωνα με το meteo ο καιρός της Δευτέρας (18/4) θα είναι βροχερός με περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.

Το βαρομετρικό χαμηλό που κινήθηκε προς τη χώρα μας κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μετέφερε σημαντικές ποσότητες σκόνης, ενώ παράλληλα είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο των θερμοκρασιών χθες και την εκδήλωση βροχοπτώσεων το πρωί της Κυριακής.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία του μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-11, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το χαμηλό βαρομετρικό έφτασε μέσα σε 33 ώρες στη Δυτική Κρήτη ξεκινώντας από τη Νότια Λιβύη και συγκεκριμένα από την «Θάλασσα Άμμου του Μουρζούκ».

Ο καιρός της Δευτέρας

Τη Δευτέρα αναμένονται βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας εκτός από τα νοτιοανατολικά νησιωτικά τμήματα. Τοπικές καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν στα κεντρικά και νότια τμήματα του Ιονίου και τη Δυτική Πελοπόννησο, όπου είναι πιθανό να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις μικρού μεγέθους.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X