Premier League: Πάνω από 15 παίκτες στο Αγγλικό πρωτάθλημα βρέθηκαν ντοπέ από το 2015 ως το 2020

European Super League: Εκτακτη συνεδρίαση των 14 ομάδων της Premier League
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οσμή σκανδάλου βγαίνει από σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail, το οποίο αναφέρει πως τουλάχιστον 15 παίκτες της Premier League βρέθηκαν θετικοί σε έλεγχο ντόπινγκ από το 2015 μέχρι το 2020 χωρίς να τιμωρηθούν.

Μάλιστα, οι δώδεκα από αυτές τις περιπτώσεις αφορούσαν σε χρήση ουσιών που ενίσχυαν την απόδοση των ποδοσφαιριστών, ενώ ένας ακόμη παίκτης είναι ακόμη υπό διερεύνηση, πέντε μήνες μετά το αρχικό τεστ ντόπινγκ στο οποίο υποβλήθηκε.

Συνολικά, όπως αναφέρεται, 88 ποδοσφαιριστές από Αγγλία, Ουαλία και Σκωτία επέστρεψαν… περίεργα αποτελέσματα σε ελέγχους ντόπινγκ από το 2013 μέχρι το 2020.

Τα θετικά δείγματα παικτών της Premier League αφορούσαν σε τέσσερις περιπτώσεις την ουσία Ritalin και σε μία την Gonadotropin. Οι «παραβάτες» δεν τιμωρήθηκαν, γιατί-όπως αναφέρουν πηγές της Premier League-παρουσίασαν επαρκείς αποδείξεις πως η χρήση των εν λόγω ουσιών ήταν… αθώα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X