Καν για Λεβαντόφσκι: «Δείξτε μου έναν παίκτη που είναι δυστυχισμένος και σκοράρει 30 με 40 γκολ τη σεζόν»

Καν για Λεβαντόφσκι: «Δείξτε μου έναν παίκτη που είναι δυστυχισμένος και σκοράρει 30 με 40 γκολ τη σεζόν»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο θρύλος της Μπάγερν για τον Λεβαντόφσκι και την ενδεχόμενη παραμονή του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις τελευταίες εβδομάδες καθημερινά βγαίνουν δημοσιεύματα για το μέλλον του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και αν θα παραμείνει στην Μπάγερν Μονάχου ή θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Θέση για τα δημοσιεύματα αυτά πήρε ο διευθύνων σύμβουλος των Βαυαρών, Όλιβερ Καν.

«Ο Λεβαντόφσκι έχει συμβόλαιο μαζί μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε επαφή μαζί του και θέλουμε να μείνει στην Μπάγερν για όσο το δυνατόν περισσότερο», τόνισε αρχικά ο παλαίμαχος κίπερ ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να μιλήσει για την ψυχολογία του παίκτη και για το αν υπάρχουν τάσης φυγής από τον σύλλογο.

«Δυστυχισμένος ο Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν; Δείξτε μου έναν παίκτη που είναι δυστυχισμένος και εξακολουθεί να σκοράρει 30 με 40 γκολ τη σεζόν!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο γερμανικό «Sport 1» ο Όλιβερ Καν.

Στην Ισπανία πάντως εξακολουθούν να θεωρούν ότι ο Πολωνός στράικερ επιθυμεί να ενταχθεί στο ρόστερ του Τσάβι, γι’ αυτό και πιέζει τον εκπρόσωπο του Πίνι Ζάχαβι, να έρθουν σε συμφωνία με την Μπάγερν, ώστε το προσεχές καλοκαίρι να αποχωρήσει, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται στο Μόναχο μέχρι το 2023.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X