Champions League: Η... πρώτη φορά του Έμερι στα ημιτελικά

Champions League: Η... πρώτη φορά του Έμερι στα ημιτελικά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε για την πρώτη παρουσία του στα ημιτελικά του Champions League.
Η πρόκριση της Βιγιαρεάλ στα ημιτελικά του Champions League, ήταν χωρίς αμφιβολία, η είδηση που κυριάρχησε στην ποδοσφαιρική Ευρώπη, την εβδομάδα που πέρασε. Μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους στον προηγούμενο γύρο, το «κίτρινο υποβρύχιο», άφησε «εκτός νυμφώνος» και την Μπάγερν Μονάχου και μάλιστα, χωρίς να ηττηθεί (σ.σ. 1-0, 1-1).

Πρωτεργάτης αυτής της εκπληκτικής πρόκρισης για την Βιγιαρεάλ, είναι ο Εμερι, ο οποίος θα είναι παρών για πρώτη φορά στην καριέρα του, στον ημιτελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είχα μικρότερη πορεία στο Champions League και μεγαλύτερη στο Europa League. Αυτό που αντλώ από την εμπειρία μου, είναι ότι εάν θέλεις να πετύχεις κάτι, πρέπει να νικήσεις τις μεγάλες ομάδες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος έχει αποκτήσει… ειδικότητα στο Europa League, με τέσσερις (!) κατακτήσεις (σ.σ. τρεις με την Σεβίλλη και μία πέρυσι με την Βιγιαρεάλ).

Πριν από τους προημιτελικούς με την Μπάγερν, ελάχιστοι θεωρούσαν ότι η ισπανική ομάδα, θα μπορούσε να προκριθεί στην επόμενη φάση, απέναντι σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

«Η κλήρωση, είναι πάντα σημαντική γιατί πολλές φορές, οι ομάδες δεν μπορούν να ξεπεράσουν αυτά τα εμπόδια. Αλλά για να κάνεις κάτι, πρέπει να νικήσεις ομάδες που είναι φαβορί ή ομάδες που θεωρητικά, είναι καλύτερες από την δική σου ή έχουν περισσότερες πιθανότητες να τα πάνε καλά. Ετσι, με την Γιουβέντους, κάναμε ένα βήμα και αυτό επιβεβαίωσε τις ικανότητές μας, την πίστη και την αυτοπεποίθησή μας».

Και σε αυτήν την πρώτη του φορά στα ημιτελικά του Champions League, ο Εμερι δεν τα κατάφερε με την Άρσεναλ ή με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου εργάσθηκε στο παρελθόν, αλλά με την Βιγιαρεάλ. Και αυτήν την φορά, ο κορυφαίος προπονητής, δεν είχε στην διάθεση του «αστέρες», όπως ο Νεϊμάρ, ο Μπαπέ, ο Οζίλ και ο Ομπαμεγιάνγκ, αλλά εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, μέλη ενός εντυπωσιακού συνόλου, όπως ο Μορένο, ο Ντανγιούμα, ο Λο Σέλσο και ο Τσουκουέζε, οι οποίοι συναποτελούν μία ομάδα άξια προς μίμηση και ικανή για το καλύτερο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X