ΑΕΚ: Να «κλειδώσει» (15:00) την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Εικόνες από το Μαρκόπουλο - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Πανέτοιμη για μια ακόμη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ η οποία σήμερα στις 15:00 κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του 2ου αγώνα των Play Off της Volley League Γυναικών.

Μετά τη μεγάλη νίκη με 3-1 σετ στη Νέα Φιλαδέλφεια, που σήμανε και την 4η κόντρα στους Θεσσαλονικείς στο άθλημα τη φετινή σεζόν, οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να κατακτήσουν την πρόκριση για τα Ημιτελικά του Πρωταθλήματος. Η «Ένωση» θα κάνει δικό της το εισιτήριο σε περίπτωση νίκης με οποιοδήποτε σκορ, καθώς και σε περίπτωση ήττας με 3-2 σετ. Εάν ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 σετ στο PAOK Sports Arena, θα ακολουθήσει χρυσό σετ στους 15 πόντους.

Η Όλγα Βεργίδου δήλωσε στο aek.gr: «Για το σημερινό ματς πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα τα δώσει όλα για τν νίκη και θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, από το προηγούμενο. Όμως και εμείς είμαστε πολύ συνειδητοποιημένες για το τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και πολύ προετοιμασμένες. Σίγουρα η νίκη μας την Τετάρτη μάς έχει δώσει ψυχολογία, ξέρουμε ότι έχουμε κάνει ένα μικρό βήμα, αλλά θέλουμε τη νίκη για να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και να περάσουμε στην επόμενη φάση! Αύριο παίζουμε έναν τελικό μέχρι τον επόμενο αγώνα».

 

 

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X