ΑΕΚ: Τα νέα δεδομένα στην 11αδα για τον «τελικό» με τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΑΕΚ: Τα νέα δεδομένα στην 11αδα για τον «τελικό» με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πάει στα Γιάννινα με τη σιγουριά του Στάνκοβιτς, διαφορετικό ρόλο για τον Κριχόβιακ και με τον Ανσαριφάρντ να φορά ειδικά γυαλιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε οργασμό διεργασιών βρίσκεται η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Από τη μία, εντείνονται οι συζητήσεις για την επιλογή του νέου προπονητή, από την άλλη προχωρούν οι ωσμώσεις ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας και να έλθει η νίκη στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα τη Μ. Δευτέρα.

Αυτό που συζητείται έντονα στην ΑΕΚ εδώ και μήνες, η διαφοροποίηση του σχηματισμού προκειμένου να επέλθει μεγαλύτερη ισορροπία, φαίνεται πως θα εφαρμοστεί από τον Οφρυδόπουλο στα Γιάννινα και οι «κιτρινόμαυροι» θα παραταχθούν με διάταξη 4-3-3.

Κομβική γι’ αυτήν την αλλαγή της ΑΕΚ είναι η θέση και η ικανότητα του Κριχόβιακ. Ο Πολωνός είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά, αλλά είναι επίσης φανερό πως δεν βρίσκεται στο 100% της αγωνιστικής του ετοιμότητας. Ως δεύτερος αμυντικός χαφ, αναγκασμένος να κάνει πολλά μέτρα, χάνεται από ένα σημείο και μετά, ενώ παράλληλα εξουθενώνει τον παρτενέρ του.

Δείτε περισσότερα για τα πλάνα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X