ΑΕΚ: Στάθηκε στο ύψος της αλλά γνώρισε την ήττα (6-3) από τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Στάθηκε στο ύψος της αλλά γνώρισε την ήττα (6-3) από τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα πόλο πραγματοποίησε καλή εμφάνιση αλλά έχασε με 6-3 από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 6-3 από τον Ολυμπιακό γνώρισε η ΑΕΚ στον ημιτελικό του Final-4 του Κυπέλλου πραγματοποιώντας ωστόσο αξιόλογη εμφάνιση απέναντι σε έναν αντίπαλο με διαφορετικούς στόχους.

Η αξιόμαχη ΑΕΚ αντιστάθηκε γερά στο πρώτο μέρος του αγώνα και έδειχνε πως θα το παλέψει μέχρι το φινάλε εξαντλώντας τις πιθανότητές της για την πρόκριση στον τελικό. Με την άμυνά της να μπλοκάρει πολλά από τα ατού του μεγάλου αντιπάλου και με τον αειθαλή τερματοφύλακά της Κωνσταντίνο Φλέγκα να κάνει σωτήριες επεμβάσεις, κατάφερε να κρατάει τους ερυθρόλευκους σε μικρό σκορ και να τελειώνει το ημίχρονο ισόπαλη 2-2.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να πάρουν ένα προβάδισμα ασφαλείας (5-2), το οποίο διατήρησαν μέχρι το φινάλε και το τελικό 6-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 6-3

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-1, 3-0, 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός 1, Γκίλλας, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 1, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 3, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 1, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης, Παπούκας, Κριγιέστορατς 1, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος 1, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X