Πογιέτ: «Αν μου αρέσει ένας παίκτης, θα τον καλέσω στην Εθνική είτε είναι 19, είτε 35»

Πογιέτ: «Αν μου αρέσει ένας παίκτης, θα τον καλέσω στην Εθνική είτε είναι 19, είτε 35»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, ήταν καλεσμένος στη Nova και μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτηση για την κλήση του Χρήστου Κουρφαλίδη στα πρόσφατα φιλικά με Ρουμανία και Μαυροβούνιο, για το αν υπάρξουν και προσεχώς εκπλήξεις, αλλά και για το γεγονός ότι πολλοί ποδοσφαιριστές στη Super League είναι ξένοι.

Ο Ουρουγουανός ανέφερε: «Αρχικά είναι δύσκολο να πω τώρα αν υπάρξουν εκπλήξεις στις κλήσεις. Τον Κουρφαλίδη τον είδα στα παιχνίδια της πρώτης και της δεύτερης ομάδας της Κάλιαρι. Είδα καλή τακτική εκ μέρους, του, πάθος, οκτάρι με καλή τεχνική. Στα φιλικά δεν έπαιξε γιατί είχε ένα θέμα. Αν εμένα μου αρέσει ένας παίκτης, θα τον καλέσω είτε είναι 19 ετών, είτε 35».

Ακολούθως ανέφερε: «Στόχος μου είναι να βγούμε πρώτοι στο Nations League. Να ξεκινήσουμε θετικά, να μην το δούμε απλά ως προετοιμασία για το Euro. Ο μεγάλος στόχος είναι να επιστρέψουμε στις μεγάλες διοργανώσεις». Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι στη Super League Interwetten δεν αγωνίζονται τόσοι πολλοί Έλληνες, σχολίασε:

«Το πρώτο πράγμα που τσεκάρω είναι το ποιος Έλληνας παίζει και απογοητεύομαι ότι δεν παίζουν οι καλοί παίκτες. Βέβαια προσπαθώ να έρχομαι στη θέση των ιδοοκτητών και των προπονητών, οι οποίοι θέλουν να κερδίζουν, κάτι που είναι η ουσία. Δυστυχώς όταν δεν παίζουμε οι καλοί παίκτες, είναι πρόβλημα για την Εθνική. Ξέρω ότι και η Ομοσπονδία προσπαθεί να βρει λύση σ’ αυτό. Αν δεν παίζουν οι Έλληνες με την πρώτη ομάδα, ως παίζουν στη δεύτερη Εθνική. Σε πολλές χώρες χρησιμοποιούνται παίκτες στις δεύτερες ομάδες. Η πιο σημαντική ομάδα στην Ελλάδα είναι η Εθνική».

Στην ερώτηση για το αν υποστηρίζει περισσότερο Τσέλσι ή Τότεναμ, επέλεξε την Τσέλσι διότι μαζί της κατέκτησε τίτλους.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X