Παναγιωτάρας: «Δίκαιη η νίκη μας - Στόχος να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες για την πρώτη ομάδα»

Παναγιωτάρας: «Δίκαιη η νίκη μας - Στόχος να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες για την πρώτη ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτάρας μετά τη νίκη της ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ έκανε ακόμα μια πολύ καλή εμφάνιση, κέρδισε με 3-1 στην Κρήτη την Επισκοπή, με τον Νίκο Παναγιωτάρα να τονίζει ότι η νίκη ήρθε δίκαια και ότι η ομάδα κυριάρχησε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ Β’:

«Στο πρώτο 30λεπτο ήμασταν πάρα πολύ καλοί, μας έλειπε μόνο η καλή τελική πάσα για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Είχαμε την κατοχή της μπάλας, ο αντίπαλος δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Ισως χάσαμε λίγο την ηρεμία μας στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους. Στην ανάπαυλα ηρεμήσαμε, μιλήσαμε με τα παιδιά και βγήκαμε πολύ επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε να πετύχουμε δυο γρήγορα γκολ και ουσιαστικά μετά προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι αν και όταν δεχθήκαμε γκολ πάλι χάσαμε την ηρεμία μας, θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε στο τελευταίο 20λεπτο, πετύχαμε ένα τρίτο γκολ και ήταν μια δίκαιη νίκη.

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση των παικτών, η διαδικασία είναι εκπαιδευτική αλλά μας ενδιαφέρει να έρχονται και νίκες μέσα από έναν ορθολογικό τρόπο παιχνιδιού αλλά το πιο σημαντικό είναι να εκπαιδεύσουμε τους ποδοσφαιριστές για να επανδρώσουν όσο περισσότεροι μπορούν την πρώτη ομάδα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X