Διαιτησία και απειρία στέρησαν την πρόκριση από την ΑΕΚ - Εχασε (7-8) στον ημιτελικό από τον ΑΝΟΓ!

Διαιτησία και απειρία στέρησαν την πρόκριση από την ΑΕΚ - Εχασε (7-8) στον ημιτελικό από τον ΑΝΟΓ!
Photo Credits: INTIME

Η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ μπορούσε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου αλλά «λύγισε» με 7-8 στον ημιτελικό από τον ΑΝΟΓ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια τεράστια ευκαιρία για να πανηγυρίσει την πρόκριση της για πρώτη φορά στον τελικό του Κυπέλλου έχασε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ που έχασε με 7-8 από τον ΑΝΟΓ στον ημιτελικό του Final-4 που διεξάγεται στη Λάρισα.

Τα κορίτσια της Κικής Λιώση πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και έφτασαν πολύ κοντά στην πρόκριση. Η ΑΕΚ έκανε ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο όπου βρέθηκε να προηγείται με 5-1 αλλά στη συνέχεια η απειρία της αλλά και οι διαιτητικές αποφάσεις έβαλαν ξανά την αντίπαλη ομάδα στο παιχνίδι. Στις τάξεις του «Δικεφάλου» έχουν έντονα παράπονα ειδικά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους όπου οι διαιτητές «έσπρωξαν» τον ΑΝΟΓ από το 5-1 στο 5-5. Η ομάδα της Γλυφάδας ισοφάρισε σε 6-6 και σε εκείνο το σημείο πέτυχε δύο γκολ με την ΑΕΚ να μειώνει στην εκπνοή για το τελικό 7-8.

Η εξέλιξη του αγώνα

Σε ένα πρώτο οκτάλεπτο άκρως…συντηρητικό και από τις δυο ομάδες, η ΑΕΚ με την Κυριακή Στρατηδάκη σημείωσε το πρώτο τέρμα της ομάδας της και γενικότερα της διοργάνωσης, για να ισοφαρίσει με πέναλτι η Ειρήνη Νίνου και με τον ίδιο τρόπο να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην Ένωση η Χριστίνα Κώτσια. Στην εκπνοή του οκτάλεπτου η Ευφροσύνη Τσιμάρα έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ΑΕΚ (3-1).

Χαμένο πέναλτι για την ΑΕΚ στο 4:30 του δεύτερου οκτάλεπτου (η Γκανγκλ νίκησε την Πασκάλε), αλλά το 4-1 έγινε στη συνέχεια από τη Κώτσια. Η ΑΕΚ έκανε και το +4 με την Ευδοκία Τσιμάρα για να μειώσει η Ειρήνη Νίνου σε 5-2. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης, μείωσε περισσότερο (5-3) ο ΑΝΟ Γλυφάδας I repair με τη Κούλχαας και έφτασε τη διαφορά στο γκολ (5-4) στο 5:55 με την Κοντογιάννη. Στο 4:48 από τη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου, η Ειρήνη Νίνου (τρίτο προσωπικό τέρμα) ισοφάρισε 5-5, ο ΑΝΟ Γλυφάδας I repair έκανε σερί 4-0. Μετά από αρκετά λεπτά σκόραρε η ΑΕΚ με την Ευδοκία Τσιμάρα και ανέκτησε εκ νέου το προβάδισμα 6-5. Το 6-6 ήρθε άμεσα από την Αντωνιάδη.

Στο 6:34 από τη λήξη του αγώνα πλέον, ο ΑΝΟ Γλυφάδας I repair πήρε για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ με το τέταρτο γκολ της Ειρήνης Νίνου (7-6). Στο 2:20 σημείωσε και το 8-6 με τέρμα της Ελευθερίας Φουντωτού για να διαμορφώσει το τελικό σκορ με την εκπνοή η Πασκάλε.

ΑΕΚ- ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 7-8

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 1-4, 1-2.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μαρκοπούλου.

ΑΕΚ (Κική Λιώση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 1, Κάσσαρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστρόκαλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 2, Τσιμάρα Ευφροσύνη 1, Τσιμάρα Ευδοκία 2, Γροζοπούλου, Τσουρή, Κοβάσεβιτς, Βαμβακάρη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Κλαψιανού, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Νίνου 4, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας 1, Φουντωτού 1, Βόγκα, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X