ΑΕΚ: Η παράδοση των Ιταλών προπονητών

Θλιβερή ΑΕΚ, δεν πάει άλλο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο άκουσμα της διαπραγμάτευσης της ΑΕΚ με την Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο ένα ρίγος διαπέρασε όλους τους… ιταλοκαμένους (προπονητικά) εδώ και δεκαετίες ελληνικούς συλλόγους.

Τεράστιος παίκτης ο Ιταλός στα νιάτα, όπως ως πολύ μεγάλα ονόματα ήλθαν στην Ελλάδα και σχεδόν μια ντουζίνα συμπατριώτες του ως σωτήρες για να ανεβάσουν ψηλά το ποδόσφαιρό μας. Στην πράξη, όμως, η προσφορά τους περιορίστηκε σε μερικές επικές στιγμές και αποτελέσματα που πήγαν το ποδόσφαιρό μας μάλλον πίσω αντί για εμπρός.

Ο πρώτος Ιταλός που ήρθε στη χώρα μας, ο πρώην ομοσπονδιακός Ρίνο Μαρτίνι ήταν μάλλον επιτυχημένος (2ος με την ΑΕΚ το 1957-58) και ο Μπρούνο Βάλε που ακολούθησε το 1958 κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο με τον Ολυμπιακό. Τη δεύτερη σεζόν δεν την ολοκλήρωσε στους «ερυθρόλευκους» αφού αντικαταστάθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος τον Απρίλιο από τον Γιουγκοσλάβο Τζίνα Σιμονόφσκι, που είχε ξεχωρίσει με τις τακτικές του στον Απόλλωνα.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X