ΑΕΚ: Η «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» το μεγάλο όπλο στις επαφές με προπονητές!

ΑΕΚ: Η «OPAP Arena-Αγιά Σοφιά» το μεγάλο όπλο στις επαφές με προπονητές!
Photo Credits: INTIME

Οι μέρες περνούν και η ΑΕΚ συνεχίζει να αναζητά τον επόμενο προπονητή της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την ΑΕΚ να πυκνώνει τις επαφές, να προχωρά σε φιλτράρισμα όλων των υποψήφιων στόχων και να προτάσσει σε όλους την προοπτική της, ώστε να καταφέρει να τους πείσει.

Δεν είναι παράλογο. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση την τελευταία τετραετία. Μια ομάδα που μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018 και τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League, δεν προλαβαίνει να συνέλθει από τα αλλεπάλληλα χτυπήματα που δέχεται. Ντροπιαστικές ήττες, απώλεια σχεδόν όλων των στόχων, ανομοιογενές και με πολλά κενά ρόστερ, βγάζουν αίσθημα μαυρίλας και απογοήτευσης.

Που ποντάρει όλη η ΑΕΚ και που θέλει να επενδύσει για το μέλλον; Μα προφανώς στα θέματα υποδομών. Η κατασκευή της «OPAP Arena – Αγιά Σοφιάς» βρίσκεται στην τελική ευθεία και ως το τέλος του χρόνου, εκτιμάται πως η Ενωση θα μπορεί να μπει στο νέο της «παλάτι». Παράλληλα, τα έργα υποδομής στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων εξελίσσονται συνεχώς, με τελευταίο απόκτημα το «Σεραφείδειο», γήπεδο που θα ζήλευαν και αρκετές μικρομεσαίες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X