Αντσελότι για δηλώσεις Τσάβι: «Τι σημαίνει να νικήσεις "παίζοντας καλά";»

Αντσελότι για δηλώσεις Τσάβι: «Τι σημαίνει να νικήσεις "παίζοντας καλά";»
Photo Credits: INTIME

Πως απάντησε ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του προπονητή της Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κάρλο Αντσελότι  στο πλαίσιο της Συνέντευξη Τύπου ενόψει το αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σεβίλλη στο «Σάντες Πιθχουάν» την Κυριακή (17/04) σχολίασε τις δηλώσεις του Τσάβι που είχε αναφερθεί για τον τρόπο παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με την Τσέλσι και πως εξασφάλισε το εισητήριο για τα ημιτελικά.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» δεν ενθουσιάστηκε από τον τρόπο που η Ρεάλ κλείδωσε ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League και έφερε σε αντιπαραβολή την αγωνιστική φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα.

«Εμείς στη Μπαρτσελόνα κοιτάμε την ιστορία της ομάδας. Όταν ήρθε για παράδειγμα ο Κρόιφ, έχτισε κάποια θεμέλια και ορισμένες βασικές αρχές, όπως το να παίζεις καλά. Δεν ξέρω για τη Ρεάλ, αλλά εμείς πάντα πρέπει να παίζουμε καλά» ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα.

Όταν λοιπόν ο Αντσελότι σχολίασε την άνωθεν δήλωση, τόνισε: «Θα ήθελα να απαντήσω με μια ερώτηση: Τι είναι να παίζεις καλά; Ο καθένας εδώ έχει τη γνώμη του. Η δική μου είναι ότι το να παίζεις καλά είναι να παίζεις καλά όταν έχεις την μπάλα και όταν δεν την έχεις. Μπορείς να κάνεις μια θεαματική άμυνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παίζεις καλά, γιατί αν δεν κάνεις ό,τι χρειάζεται με την μπάλα, δεν παίζεις καλά και το αντίστροφο.

Αν επιτίθεσαι καλά αλλά δεν αμύνεσαι επίσης καλά, δεν παίζεις καλά. Το ποδόσφαιρο είναι επίθεση και άμυνα. Και μια ομάδα παίζει καλά όταν είναι ικανή να επιτεθεί και να αμυνθεί καλά, είτε με άμυνα χαμηλής, μεσαίας ή υψηλής πίεσης. Για μένα αυτό είναι ποδόσφαιρο και κανείς δεν πρόκειται να με κάνει να αλλάξω γνώμη. Για παράδειγμα, εναντίον της Σίτι, η Ατλέτικο αμύνθηκε πολύ, πολύ καλά, τότε μπορείτε να συζητήσετε αν θα μπορούσαν να είχαν κάνει περισσότερα με την μπάλα, αλλά η άμυνά της ήταν πολύ, πολύ καλή»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X