ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας πήρε «μεταγραφή» στον Ντ’ Αμίκο!

ΑΕΚ: Ο Τσιντώτας πήρε «μεταγραφή» στον Ντ’ Αμίκο!
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας έχει πλέον... τον ατζέντη του Μάσιμο Καρέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας αποκτήθηκε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό το καλοκαίρι του 2017. Είχε συμφωνήσει πολύ νωρίτερα και για τον λόγο αυτό ο Κομπότης είχε «καθαρίσει» τον Τσιντώτα από την ομάδα.

Τον είχε βάλει να προπονούνταν μόνο του, μέχρι να έρθει στην ΑΕΚ. Ηρθε με λίγα χρήματα και αμέσως έπιασε δουλειά, καθώς την σεζόν 2017/18 είχε τις περισσότερες συμμετοχές (από Μπάρκα και Ανέστη) με την ΑΕΚ να κατακτά το πρωτάθλημα το 2018, να κάνει εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη και να φτάνει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου. Ανανέωσε με… κλειστά μάτια αμέσως, αν και την επόμενη χρονιά έμεινε στην σκιά του Μπάρκα, όπως και την επόμενη.

Το καλοκαίρι του 2020 αποφασίστηκε να γίνει Νο1, αλλά η κατρακύλα της ΑΕΚ τον επηρέασε και αυτόν παρότι ξεκίνησε πολύ καλά την χρονιά. Φέτος έμεινε πίσω από τον Στάνκοβιτς, αλλά και πάλι μετρά περισσότερα ματς καθώς ο Αυστριακός έχει συχνά-πυκνά προβλήματα και απουσιάζει.

Τα λάθη του με ΠΑΟΚ και Άρη στο ΟΑΚΑ, τον στιγμάτισαν και όλοι… έπεσαν πάνω του. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, όπως και η πίεση σε κλαμπ τύπου ΑΕΚ. Το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και για αυτό πήρε τα μέτρα του.

Σύμφωνα με τον “ΔΙΚΕΦΑΛΟ” άφησε τον Λεωνίδα Αθανασούλα και έχει πλέον μάνατζερ τον Αντρέα Ντ’ Αμίκο, τον ατζέντη του Μάσιμο Καρέρα. Πρώτος στόχος να βρει ομάδα στην Ιταλία από αυτό το καλοκαίρι και γενικότερα στο εξωτερικό, ξέχωρα από τις όποιες προθέσεις της ΑΕΚ.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X