A Bola: «Η Μπράγκα θέλει τον Πίρλο - Ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ»

A Bola: «Η Μπράγκα θέλει τον Πίρλο - Ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Τι γράφουν οι Πορτογάλοι για τον Αντρέα Πίρλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Αντρέα Πίρλο θέλει η Μπράγκα, με την A Bola να αναφέρεται και για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ.

Ο Ιταλός θρύλος του ποδοσφαίρου συνδέθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την Ενωση, με τα πορτογαλικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι τον θέλει και η Μπράγκα.

Αναλυτικά το άρθρο για Πίρλο και Μπράγκα

Ο πρόεδρος της Μπράγκα Αντόνιο Σαλβαδόρ αναζητά αντικαταστάτη του Κάρλος Καρβάλαλ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει στα τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Δεν φαίνεται ότι το διοικητικό συμβούλιο προσπαθεί να επεκτείνει το συμβόλαιο με τον Πορτογάλο τεχνικό. Την Πέμπτη, η ομάδα υπό την ηγεσία του 56χρονου αποκλείστηκε από το Europa League από την Ρέιντερς.

Τα σχέδια για πρόσληψη νέου προπονητή για την Μπράγκα υπήρχαν από πολύ νωρίτερα. Μετά από όλες τις συζητήσεις, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι ο νούμερο ένα υποψήφιος για να ηγηθεί της ομάδας είναι ο Αντρέα Πίρλο. Ο ίδιος ο Ιταλός γνωρίζει το ενδιαφέρον του πορτογαλικού συλλόγου και αυτή τη στιγμή αναλύει τις συνθήκες πιθανής συνεργασίας που του παρουσιάζονται.

Η Μπράγκα δεν θα πείσει εύκολα τον Πίρλο. Πριν λίγες μέρες ο ελληνικός Τύπος ανέφερε ότι για τις υπηρεσίες του Ιταλού ενδιαφέρθηκε και η ΑΕΚ Αθηνών. Φαίνεται μάλιστα ότι ο 42χρονος άνεργος θα ανυπομονούσε να συνεχίσει την προπονητική του περιπέτεια εκτός της πατρίδας του. Πρόσφατα πέρασε μόνο μία σεζόν στη Γιουβέντους ως προπονητής, κατακτώντας το Κύπελλο Ιταλίας και το Σούπερ Καπ». 

AEK Cult Stories: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X