Νέο VIDEO από τα επεισόδια στο Ατλέτικο-Σίτι: Ο Γουόκερ σπρώχνε τον Βερσάλικο μέσα στη φυσούνα (VIDEO)

Νέο VIDEO από τα επεισόδια στο Ατλέτικο-Σίτι: Ο Γουόκερ σπρώχνε τον Βερσάλικο μέσα στη φυσούνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε έντονο ύφος συνέχισαν να τα λένε οι Γκρίλις και Σάβιτς πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια, όπου ήρθε ο Γουόκερ να σπρώξει τον Βρσάλικο όπως προκύπτει από βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Επεισοδιακό ήταν ο επαναληπτικός προημιτελικός, που έγινε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» να είναι τελικά αυτοί που προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Champions League.

Μετά το τέλος του ματς υπήρξαν στιγμές έντασης, ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, με την κόντρα ανάμεσα στους Γκρίλις και Σάβιτς, με τον Ντίας να τραβάει τον Άγγλο συμπαίκτη του προκειμένου να τον απομακρύνει από το σημείο.

Στους καυγάδες μπήκε και ο Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος έσπρωξε τον Βρσάλικο, που λίγο αργότερα πέταξε το διακριτικό φανελάκι του προς τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα, κάτι που είχε σαν συνέπεια αυτός να είναι έξαλλος και να θέλει να ορμήσει στους αντιπάλους του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X