Νιουκάστλ: Συμφώνησε με Ντιέγκο Κάρλος

Νιουκάστλ: Συμφώνησε με Ντιέγκο Κάρλος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Νιουκάστλ φέρεται να έφτασε σε συμφωνία με τον Ντιέγκο Κάρλος της Σεβίλλη.

Ο Εντι Χάου συνεχίζει ν’ αναζητά έναν παίκτη για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Νιούκαστλ και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ είναι έτοιμος να καταθέσει νέα πρόταση για την απόκτηση του Ντιέγκο Κάρλος από τη Σεβίλλη, καθώς ο πρώτος του «στόχος», ο Ολλανδός σέντερ μπακ της Λιλ, Σβεν Μπότμαν, θα καταλήξει τελικά στη Μίλαν.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής στόπερ ήθελε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να κάνει το επόμενο βήμα και να συνεχίσει στην Αγγλία την καριέρα του, αλλά η Σεβίλλη απέρριψε την πρόταση της Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της «SUN» η ομάδα της βόρειας Αγγλίας επιμένει και σκοπεύει ν’ ανεβάσει την πρόταση της στα 50 εκατ. ευρώ και η ισπανική ομάδα αναμένεται να την αποδεχθεί στο τέλος της σεζόν, με τον ίδιο τον Κάρλος να έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους «ανθρακωρύχους» για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X