ΑΕΚ: Δοκιμή με Μάνταλο και Μήτογλου για Ιωάννινα

ΑΕΚ: Δοκιμή με Μάνταλο και Μήτογλου για Ιωάννινα
Photo Credits: INTIME

Η τελευταία δοκιμή του Σωκράτη Οφρυδόπουλου για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» τη Μ. Δευτέρα (18:00) για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ο Δικέφαλος ψάχνει τη πρώτη του νίκη στο μίνι πρωτάθλημα με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να αναζητά τη λύση.

Στις τελευταίες δοκιμές, ο τεχνικός της ΑΕΚ προσανατολίζεται σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, την ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ.

Ο Πέτρος Μάνταλος αναμένεται να πάρει και πάλι φανέλα βασικού στα Ιωάννινα αφότου κάθισε στον πάγκο τόσο στο ματς με τον Άρη, όσο και σε εκείνο με τον Ολυμπιακό. Η Ένωση ήταν ασύνδετη στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη Κυριακή και ο αρχηγός της ΑΕΚ χρειάζεται για να προωθήσει το παιχνίδι, αλλά και να συνδέσει κέντρο και επίθεση.

Όσον αφορά στην άμυνα, ο Γιώργος Τζαβέλλας θα παραμείνει στα στόπερ με τον Σίμο Μήτογλου να αναμένεται να δοκιμάζεται ως παρτενέρ του. Τα μπακ, τόσο ο Λάζαρος Ρότα, όσο και ο Μίλαντ Μοχαμάντι θα παραμείνουν στην βασική ενδεκάδα.

Επιθετικά δεν θα αλλάξουν πολλά, ο Νόρντιν Άμραμπατ θα μείνει εκτός, ο Σέρχιο Αραούχο είναι αμετακίνητος από την κορυφή της επίθεσης με τους Στίβεν Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία αριστερά και δεξιά του αντίστοιχα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X