Αποκάλυψη Μιχαλόπουλου στο ΑΕΚ Inside: Κολυμβητήριο της ΑΕΚ στα Σπάτα!

Μιχαλόπουλος και Κιρμιζόγλου για τα γενέθλια της ΑΕΚ: «Θα σου κάνουμε δώρο ένα ακόμη παλάτι»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποκάλυψε μέσα από το AEK Inside τα πλάνα για το προπονητικό της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK χτίζεται στο πόλο!

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος μαζί με τον Γιώργο Κιρμιτζόγλου ξεκίνησαν με ένα όραμα να κάνουν την ΑΕΚ υπολογίσιμη δύναμη σε ένα άθλημα που στην Ελλάδα αποτελεί υπόθεση ελάχιστων κλαμπ. Και μέχρι στιγμής έχουν κάνει αισθητή τη παρουσία της Ένωσης με τον Δικέφαλο να βρίσκεται στο Final 4 του Κυπέλλου τόσο στους Άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Το επόμενο βήμα είναι η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της σπίτι. Η Ένωση αγωνίζεται στην Ηλιούπολη, όμως δεν μπορεί καν να κάνει εκεί τις προπονήσεις της. Η διοίκηση ψάχνει εδώ και καιρό μια λύση. Όπως αποκάλυψε ο Πάνος Μιχαλόπουλος στην εκπομπή του ENWSI TV, AEK inside, υπάρχει πλάνο για να φτιαχτεί κολυμβητήριο που θα ανήκει στην ΑΕΚ και θα είναι στα Σπάτα.

Στόχος είναι στα Σπάτα να δημιουργηθεί μια… ΑΕΚούπολη κοντά στο προπονητικό της ποδοσφαιρικής ομάδας.

«Έχουμε έρθει σε συμφωνία με την εγκατάσταση των Σπατών. Ήταν μια κουβέντα που έγινε με πολύ συναίσθημα μετά την πρόκριση στον τελικό πέρυσι. Με πρωτοβουλία του κ. Μελισσανίδη συζητήσαμε την προοπτική δημιουργίας ενός πολύ σύγχρονου κολυμβητηρίου στα Σπάτα. Έχουμε υπογράψει. Έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία της αδειοδότησης και της χρηματοδότησης», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε τι είπε στο ENWSI TV:

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X