Μάτιτς: «Αποχωρώ από τη Γιουνάιτεντ, τιμή μου που αγωνίστηκα σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο»

Μάτιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την αποχώρησή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη λήξη της φετινής σεζόν γνωστοποίησε ο Νεμάνια Μάτιτς, μέσω ανάρτησής του στο Instagram.

Το συμβόλαιο του Σέρβου αμυντικού χαφ ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, θεωρούνταν ούτως ή άλλως απίθανο να μεινει στο πλαίσιο της ολικής ανανέωσης που αναμένεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει τις εξελίξεις.
«Μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα ότι αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία μου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω ενημερώσει το διοικητικό συμβούλιο, τον προπονητή και τους παίκτες για την απόφασή μου.

Ήταν μεγάλη τιμή και προνόμιο να παίξω για αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς για την αμέριστη υποστήριξή τους.

Τώρα θα τα δώσω όλα μέχρι το τέλος της σεζόν για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να τελειώσουν όσο πιο δυνατά γίνεται», ανέφερε ο Νεμάνια Μάτιτς.

O 33χρονος πια μέσος, έχει μέχρι τώρα 183 συμμετοχές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τέσσερα γκολ και εννιά ασίστ. Αποκτήθηκε από την Τσέλσι το καλοκαίρι του 2017 με ένα ποσό που είχε ξεπεράσει τα 40 εκατ. ευρώ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X