ΑΕΚ: Στη Λάρισα για τα Final-4 οι ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Στη Λάρισα για τα Final-4 οι ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι δύο ομάδες της ΑΕΚ αναχώρησαν το πρωί για τη Λάρισα όπου αύριο ρίχνονται στην «μάχη» του Final-4

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τις δύο ομάδες πόλο της ΑΕΚ που συμμετέχουν στο Final-4 που διεξάγεται το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα.

Οι δύο ομάδες αναχώρησαν μαζί το πρωί με προορισμό τη Λάρισα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της η «Ένωση» έχει διπλή εκπροσώπηση σε Final-4 με στόχο να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει για την πρόκριση στους τελικούς. Η ανδρική ομάδα πόλο έχει και το πιο δύσκολο έργο στους ημιτελικούς καθώς καλείται να αντιμετωπίσει στις 19:00 τον Ολυμπιακό. Η «Ένωση» θέλει να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και να παλέψει με όλες τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δύσκολη αλλά σίγουρα πιο βατή αποστολή έχει η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ που αντιμετωπίζει στον ημιτελικό αύριο στις 16:00 τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες πριν λίγες ημέρες στο πρωτάθλημα και οι αθλήτριες της Κικής Λιόση έδειξαν πως με μια καλή εμφάνιση σε υψηλό επίπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος έχουν πιθανότητες.

Το πρόγραμμα των αγώνων, στο Stoiximan F – 4 Ανδρών & Γυναικών:

Σάββατο, 16/4 ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

16.00 ΑΕΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Γυναίκες)

17.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Γυναίκες)

19.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ (Άνδρες)

20.30 ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Άνδρες)

Κυριακή, 17/4 ΤΕΛΙΚΟΙ

17.00 ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

19.00 ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΩΝ.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από το KOE TV, το Σάββατο, ενώ οι δύο Τελικοί την Κυριακή, απευθείας επίσης από την ΕΡΤ.

Δείτε φωτογραφίες του enwsi.gr από την αναχώρηση των δύο ομάδων της ΑΕΚ στη Λάρισα

ΑΕΚ: Στη Λάρισα για τα Final-4 οι ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Στη Λάρισα για τα Final-4 οι ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Στη Λάρισα για τα Final-4 οι ομάδες πόλο Ανδρών και Γυναικών (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X