ΑΕΚ: Και οι μάνατζερ του Πελεγκρίνο στην Αθήνα

ΑΕΚ: Και οι μάνατζερ του Πελεγκρίνο στην Αθήνα
Photo Credits: INTIME

Μετά την παρουσία των εκπροσώπων του Ντι Φραντσέσκο, ακολούθησε αυτή των εκπροσώπων του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πέμπτη(14/4) ήταν μια μέρα που κυρίως με αφορμή τις πληροφορίες για… επισκέψεις εκπροσώπων συγκεκριμένων προπονητών στην Αθήνα τα τελευταία 24ωρα, είχαμε «έκρηξη» από πλευράς ονομάτων υποψηφίων για τον πάγκο της ΑΕΚ. Με επίκεντρο τους Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο κι Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Αν για τον Ιταλό είναι πλέον αναμφισβήτητο λόγω και των αναρτήσεων του μάνατζερ του, πως είχαμε συζητήσεις στην Αθήνα το προηγούμενο διήμερο, σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο συνέβη και για τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Η παρουσία των εκπροσώπων του Ντι Φραντσέσκο στην Αθήνα, ακολούθησε αυτή των εκπροσώπων του Πελεγκρίνο.

Μάλιστα, για τον 51χρονο Αργεντινό τεχνικό που παραιτήθηκε πρόσφατα από τη Βελέζ, με τη φανέλα της οποίας συνδέθηκε βασικά κι ως ποδοσφαιριστής όσο αγωνιζόταν στη πατρίδα του, φαίνεται πως το θέμα είναι πιο προχωρημένο τουλάχιστον ως προς την πρόθεση του ίδιου. Φαίνεται δηλαδή πως υπάρχει ήδη θετική απάντηση στην ΑΕΚ από τον Πελεγκρίνο.

Διαβάστε περισσότερα για τον Πελεγκρίνο

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X