Πάτρα: Γι’ αυτό η Πισπιρίγκου δεν λέει αυτό που ξέρει για τον Μάνο

«Ο Μάνος και η Ρούλα είχαν βάλει κάμερες για να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να υποστηρίζει ότι είναι αθώα και προς το παρόν οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να συνδέσουν την χορήγηση της κεταμίνης στην Τζωρτζίνα με την 33χρονη και οι ελπίδες για διαλεύκανση της υπόθεσης εναποτίθενται στους άλλους δύο θανάτους των κοριτσιών από την Πάτρα, της Μαλένας και κυρίως της Ιριδας.

Σε ό,τι αφορά στην αναζήτηση της κεταμίνης, πράγματι, αποδεικνύεται πως η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης, αναζήτησε την ουσία, ωστόσο, αυτό φέρεται να το έπραξε αφού είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας επήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση γνωρίζουν πως η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει μιλήσει ακόμα «ανοιχτά» για τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη επειδή ίσως αυτά που θα πει να τον ενοχοποιήσουν και στη συνέχεια να ενοχοποιήσουν περαιτέρω και την ίδια.

Διαβάστε εδώ τους λόγους που η Πισπιρίγκου δεν λέει αυτό που ξέρει για τον Μάνο

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X