Η ΑΕΚ τους... κατεδάφισε ξανά - Νέα δικαστική νίκη για την «Opap Arena - Αγιά Σοφιά»

Συγκίνηση: Η ΑΕΚ επιστρέφει στην Νέα Φιλαδέλφεια - Αντιπροσωπεία της «Βασίλισσας» ξανά στην φυσική έδρα της Ένωσης
Photo Credits: INTIME

Ακόμη μία δικαστική νίκη για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δικαίωση σε ακόμη μία δικαστική μάχη για την ΑΕΚ.

Η Ενωση, που πολεμήθηκε όσο κανείς, στην προσπάθειά της να μπει στο «σπίτι» της, βγήκε νικήτρια γι’ ακόμη μία από τις δικαστικές αίθουσες.

Αυτή τη φορά η «Κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ δικαιώθηκε στον αγώνα για το γκρέμισμα όλων των παράνομων εγκαταστάσεων μέσα στο χώρο του Αλσους το οποίο πλέον μπορεί ολοκληρωτικά να αναγεννηθεί χωρίς τα παράνομα οικοδομήματα που υπήρχαν εδώ και πολλά χρόνια.

Στην ΑΕΚ είχε δοθεί το ελεύθερο για να αρχίσει τις αναγκαίες κατεδαφίσεις από τη γενική γραμματείας Δασών, ωστόσο είχε γίνει αίτηση ακύρωσης εναντίον αυτής τηε απόφασης η οποία όμως απορρίφτηκε από το Διοικητικό Εφετείο.

Πλέον, ακόμη και αν υπάρξει αίτηση αναιρέσεως στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής μπορεί να προχωρήσει άμεσα στην κατεδάφισή όλων αυτών των εγκαταστάσεων.

Πλέον ο δρόμος είναι ορθάνοιχτος έτσι ώστε -πλην του γηπέδου- να αναβαθμιστεί και το Αλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Αναλυτικά η απόφαση του Εφετείου Αθηνών:

Με αρ. 99/2019 απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών έγινε δεκτή η παρέμβασή μας και απορρίφθηκε η αίτηση ακύρωση της πράξεως του Διευθυντή Δασών Αθηνών περί χαρακτηρισμού και κατεδαφίσεως αυθαιρέτων κατασκευών εντός του Άλσους Ν. Φιλαδέλφειας.

Πάνος Λούπος: Με... οδηγό την ΕΝΩΣΗ η ΑΕΚ θα πετύχει ξανά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X