ΑΕΚ: Το 2013 φαντάζει τόσο μακρινό, όλα άλλαξαν μέσα σε εννιά χρόνια

ΑΕΚ: Το 2013 φαντάζει τόσο μακρινό, όλα άλλαξαν μέσα σε εννιά χρόνια
Photo Credits: INTIME

Η «μαύρη» μέρα της ΑΕΚ σαν σήμερα το 2013

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ημερολόγιο έδειχνε 14 Απριλίου του 2013. Μια εφιαλτική χρονιά για την ΑΕΚ, όπου επί της ουσίας είχε μείνει ακέφαλη διοικητικά και ήταν έρμαιο πιθανών και απίθανων υποψηφίων αγοραστών που σπεκουλάριζαν στην πλάτη της, έβαινε προς ολοκλήρωση.

Επειτα από το σκοτεινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η ΑΕΚ είχε αντικαταστήσει τον Εβαλντ Λίνεν με τον Τραϊανό Δέλλα και κόντρα στον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ, έπαιζε το τελευταίο χαρτί της για την παραμονή στην κατηγορία.

Η εξέλιξη, εφιαλτική. Οσο και εάν προσπαθούσε η ΑΕΚ μέσα στο γήπεδο, ήταν ανίκανη να νικήσει την άμυνα των Θρακιωτών. Υπήρχε διάθεση, αλλά δεν συνοδευόταν από ικανότητα. Και λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, όλα σκοτείνιασαν. Μια σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά, ο Μπουγαϊδης προσπάθησε να απομακρύνει και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αραμπατζή, η ΑΕΚ έφτασε στο χείλος του γκρεμού. Επεσε σε ελεύθερη πτώση, με την είσοδο οπαδών της και την οριστική διακοπή του αγώνα, που καταλογίστηκε με 3-0 σε βάρος της.

Διαβάστε περισσότερα για την «μαύρη» μέρα της ΑΕΚ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X