ΑΕΚ: Προπονήσεις με τη Σαχτάρ κάνει ο Ρακίτσκι

«Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ρακίτσκι»
Photo Credits: INTIME

Το επόμενο βήμα του... ελεύθερου Γιάροσλαβ Ρακίτσκι που τέθηκε υπόψιν της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός από τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ που έστριψε το τιμόνι προς Ελλάδα μεριά για λογαριασμό της ΑΕΚ, μία άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή από την εμπόλεμη ζώνη Ρωσίας – Ουκρανίας που τέθηκε υπόψιν της ΑΕΚ με φόντο την έκτακτη μεταγραφική περίοδο που άνοιξαν FIFA – UEFA για ξένους παίκτες προερχόμενους από τις δύο συγκεκριμένες χώρες, ήταν και ο Γιάροσλαβ Ρακίτσκι.

Ο διεθνής Ουκρανός στόπερ κι άλλοτε συμπαίκτης του…δικού μας, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και στην Εθνική Ουκρανίας, προτάθηκε στην Ένωση (έπειτα από την πρόωρη λύση της συνεργασίας με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης) χωρίς ωστόσο να αποδειχτεί της μεταγραφικής μοίρας γραφτό να βαδίσει στα χνάρια του Κριχόβιακ.

Προϊόντος του χρόνου ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στην Τουρκία συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του και συζήτησε δια ζώσης με τις Μπασακσεχίρ και Αντάνα Ντεμίρσπορ, χωρίς ωστόσο να έρθει σε συμφωνία και να υπογράψει συμβόλαιο με κανένα από τα δύο κλαμπ της γειτονικής χώρας.

Διαβάστε περισσότερα για τον Γιάροσλαβ Ρακίτσκι που κάνει προπονήσεις με την Σαχτάρ Ντόνετσκ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X