Rotation και Play Offs κρίνουν αποτελέσματα

Rotation και Play Offs κρίνουν αποτελέσματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα επικεντρωθούμε στην Ισπανία που έχει κανονικά αγωνιστική δράση, εκμεταλλευόμενη το διάλειμμα της Euroleague, διάλειμμα το οποίο προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και οι ομάδες, προκειμένου να ξεκουράσουν παίκτες και να ανοίξουν το rotation τους.

Ώρα να «ξεμπουκώσει» ο Κούριτς

Πάμε στη Βαρκελώνη και την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μάλαγα. Η Μπαρτσελόνα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο «κλάσικο» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα ματς που έγινε… ροντέο στο φινάλε, με την αποβολή του Μίροτιτς και του Αμπάλδε, ενώ έχουμε και κάθε λόγο να το θυμόμαστε σαν παιχνίδι, μιας και σε αυτή τη στήλη πήγαμε ταμείο από το σημείο που δώσαμε.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση υπάρχουν δύο δεδομένα που πρέπει να σκεφτούμε πολύ σοβαρά. Το πρώτο δεδομένο έχει να κάνει με τη Μάλαγα, μιας και οι φιλοξενούμενοι θα δώσουν τον τρίτο τους αγώνα μέσα σε 5 μέρες, έχοντας προηγηθεί τα παιχνίδια με την Ανδόρα για την ACB και την Μανρέσα για το BCL. Η κούραση είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει τους παίκτες του Ιμπόν Ναβάρο και δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε ένα άτυπο rotation, προκειμένου να είναι άπαντες σε ετοιμότητα για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια της ACB.

Το δεύτερο δεδομένο έχει να κάνει με την αγωνιστική παρουσία του Κάιλ Κούριτς. Ο σουτέρ των Καταλανών παρουσιάζει δύο διαφορετικά πρόσωπα φέτος, μιας και στη Euroleague μετρά 47,1% ευστοχίας στα τρίποντα, όμως στην ACB μετρά 33,3%. Παράλληλα, στα τελευταία πέντε παιχνίδια στην Ισπανία μετρά 4/20 τρίποντα, το οποίο αντιστοιχεί σε 0,8/4 εύστοχα σουτ. Παίρνοντας, λοιπόν, σαν δεδομένο πως ο Κούριτς έχει ένα ταλέντο που δεν ξεχνιέται εύκολα και κυρίως για αυτό έγινε γνωστός, το line στα 1,5 τρίποντα με απόδοση 2,15 στη Stoiximan.gr αξίζει να προσεχτεί.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε προγνωστικά ποδοσφαίρου και προγνωστικά μπάσκετ από τους tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

Το παιχνίδι μου

14/04 – 19:00 – Μπαρτσελόνα – Ουνικάχα Μάλαγα – Κάιλ Κούριτς  over 1,5 τρίποντα σε απόδοση 2,15 στη Stoiximan.gr με 10 μονάδες.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X