Μίχνιεβιτς: «Θα έχει μεγάλες προοπτικές στην Αθήνα ο Κριχόβιακ - Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από αυτόν»

Κριχόβιακ: «Αφησα την συμφωνία με την Λέγκια για να έρθω στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο προπονητής της Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς μίλησε για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Πολωνία προκρίθηκε στο Μουντιάλ, με τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ της ΑΕΚ να είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ομάδας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, αποτελεί… θαυμαστή του άσου της ΑΕΚ και σε συνέντευξη που έδωσε σε πολωνικό Μέσο αποκάλυψε τις προθέσεις της Ενωσης, ενώ τόνισε πως ο Κριχόβιακ πρέπει να πάρει αποφάσεις και πως θα έχει μεγάλες προοπτικές σε περίπτωση που αποφασίσει να παραμείνει «κιτρινόμαυρος».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ

«Μίλησα με τους παίκτες, αλλά και με τον προπονητή, τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο θυμάμαι από το πέρασμά του από τη Serie A με τη Μπολόνια».

Για τον Κριχόβιακ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Πολωνίας είπε τα εξής:

«Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Κριχόβιακ. Θέλουν πολύ να τον κρατήσουν περισσότερο, όχι μόνο ως το τέλος της σεζόν. Τώρα ο «Κρίχα» πρέπει να πάρει αποφάσεις. Θα έχει μεγάλες προοπτικές στην Αθήνα σίγουρα. Η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο τον Αύγουστο. Θα έχει τις πιο ωραίες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X