Γκουαρντιόλα: «Ξεχάσαμε να παίζουμε»

Γκουαρντιόλα: Στα ημιτελικά του Champions League για 9η φορά!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Wanda Metropolitano», η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε όρθια και, με το 0-0 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα στάθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, στο δεύτερο ημίχρονο, υπογραμμίζοντας πως θα μπορούσε να στοιχίσει ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε, στην επανάληψη, όπου έδωσε έμφαση στην άμυνα.

Σε δηλώσεις του, ο Καταλανός τεχνικός τόνισε:

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, μπήκαμε με ενέργεια και επιθετικότητα, όπου είχαμε και μία η δύο καθαρές φάσεις για γκολ. Στο δεύτερο, όμως, κυρίως προς το τέλος του αγώνα, αμυνθήκαμε με ότι είχαμε.

Ξέραμε πως θα συμβεί αυτό, αλλά τι θα συνέβαινε αν σκόραραν στην τελευταία φάση; Η πνευματική μας δύναμη είχε… εξαφανιστεί, μας οδήγησαν στα όρια μας. Ξεχάσαμε πως να παίζουμε και παραλίγο να το… πληρώσουμε. Τώρα θα αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ, θα παλέψουμε και θα δούμε τι θα γίνει».

Πάνος Λούπος: Ποιες μεταγραφές, ρε παιδιά; Εδώ η ΑΕΚ παίζει τελικό πρωταθλήματος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X