ΑΕΚ: Παπαδημητρίου-Κονέ βρέθηκαν χθες στην «OPAP Arena» με ατζέντηδες υποψήφιου προπονητή

ΑΕΚ: Παπαδημητρίου-Κονέ βρέθηκαν χθες στην «OPAP Arena» με ατζέντηδες υποψήφιου προπονητή
Photo Credits: INTIME

Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου στην «OPAP Arena» με εκπροσώπους υποψήφιου τεχνικού της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που η ΑΕΚ όντας σε δύσκολη θέση μάλιστα βαθμολογικά, παλεύει για την εξασφάλιση θέσης για τα προκριματικά του Europa Conference League, το θέμα του νέου προπονητή από πλευράς χρόνων δεν είναι δυνατό να πάει πίσω.

Οι διεργασίες για να κλείσει ο επόμενος τεχνικός της ΑΕΚ είναι σε πλήρη εξέλιξη και πολλές από τις επαφές γίνονται και στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εκπρόσωποι βασικού υποψήφιου για τον πάγκο της Ένωσης, έχουν βρεθεί τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα για συζητήσεις, χωρίς να είναι γνωστό το σε ποιο στάδιο ακριβώς βρίσκονται αυτές. Αν δηλαδή είχαμε εδώ το ξεκίνημα ή τη συνέχεια του κύκλου των επαφών.

Το μόνο δεδομένο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι πως ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιάννης Παπαδημητρίου και ο τεχνικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ, χθες Τετάρτη (13/4), μεταξύ άλλων βρέθηκαν με τους δύο εκπροσώπους του υποψήφιου στόχου και στην «OPAP Arena», ποοφανώς για να πάρουν οι ξένοι ατζέντηδες πλήρη γεύση του σκηνικού που θα υπάρχει την επόμενη σεζόν για την ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα για τους εκπροσώπους υποψήφιου προπονητή που βρέθηκε στην «OPAP Arena»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X